top of page

”Ihailen vilpitöntä intoa vapaaehtoistyöhön”

Hannu_Aravirta_edited.jpg

Entinen jääkiekkovalmentaja Hannu Aravirta ihailee Sympatia ry:n aktiivien vilpitöntä intoa tehdä vapaaehtoistyötä.

Lätkälegenda Hannu Aravirta käy mielellään kaikissa golfturnauksissa, varsinkin, jos niihin liittyy hyväntekeväisyys. Tämän vuoden Sympatian golfkisan hän joutui perumaan toisen hyväntekeväisyyspelin takia.

"Meillä on ollut usein Sympatian golfturnauksessa kiekkoilijoiden ryhmä, ainakin Jukka Jalonen, Erkka Westerlund ja Mika Strömberg ovat olleet mukana. Se on ollut perinne ja yllätysnumero, kun Jalonen tai Westerlund ovat kertoneet maajoukkue- ja muista jääkiekkokuvioistaan", hän kertoo.

Golf on Hannu Aravirralle sydämen asia ja hän pelaakin sitä paljon. Hyväntekeväisyysgolfissa yhdistyy kaksi asiaa: halua pelata golfia ja halu auttaa pelin myötä niitä, joilla ei ehkä ole kaikkea välttämätöntä.

"Vapaaehtoistyö lisääntyy Suomessa. Monille ihmisille on kertynyt sen verran vaurautta, että he voivat antaa omastaan myös hyväntekeväisyyteen", arvioi Aravirta, jonka mielestä hyväntekeväisyys on teema, joka on esillä aiempaa enemmän.

Kiekkomies ihailee Sympatian yhdistyksen kantavaa voimaa Reijo Ketolaa ja ylipäätään aktiivisia ihmisiä, jotka jaksavat isolla sydämellä tehdä pyyteetöntä työtä syöpäpotilaiden hyväksi.

"Pidän peukut pystyssä Sympatian toiminnalle, kun olen aistinut tekijöissä aidon vilpittömyyden", Aravirta hehkuttaa.

Teksti Mirja Karlsson

Hannu Aravirta

bottom of page